Tema: Valentinovo
View Single Post
Staro 13.02.2008., 13:30   #100
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Nicky69 Pregled postova
Novi sam na forumu pa sam malo gledao ko šta piše. Stari ti mi se činiš naj normalniji, takav sam ja bio u tvojim godinama i na kraju se ubrzo oženio. Ideš brzim koracima u bračnu luku.

P.S. nemoj to krivo shvatit, brak je odlična stvar (ako imaš normalnu ženu pored sebe).
Hvala,no mi nećemo

Neznam,srećom,baš smo ono,naletili jedno na drugo...u prijašnjim vezama sam jednom čak bio i zaručen a da nisam ni znao,a moja mama je No,ta nije dugo potrajala...

Ja tj. mi,na brak gledamo kao na djecu...ono,ne još...Do tada putovat,vidjet svijeta i zahebavat se...Brak bi stvorio lagani pritisak,svi bi oko nas očekivali djecu...obitelji...itd.

Jedino,sad smo došli na temu kupovine većeg stana,ona će kupovat a i ja bi trebao kupit zbog premještaja u Zagreb - posao,pa smo komentirali kako bi bilo "lakše" to riješit odmah,jer interno je to već gotova stvar,pa da uzmemo zajedno nešto...točnije,to je predložila njezina majka.A mi - ne,ne

Neznam,mi smo jos premladi Ja cu tek 22 ona ce u 8.mj 24,barem jos 5 godina "mladosti"...do tada stvarat uvjete za sve sto brak donosi.

Meni je brat nakon 5 mjeseci veze uletio u brak i dan danas je hvala bogu s tom ženom,evo već 12 godina...a njezin brat nakon 7 godina veze,pod utjecajem tih iskustava,shvatili smo da je najbolja zlatna sredina

I jedna zanimljivost,njezin brat je hodao 2 godine s ženom od mog brata,zakon jelda Daaavno je to bilo...

Kako život piše nevjerovatne priče.

Da me ne nabijete na križ ako za 2 godine pozovem pola foruma na momačku,naravno,nikad se nezna šta će bit za 2-3 godine...tako da,sada razmišljamo tako i mislimo da ne griješimo

Hamm => šalim se naravno,nebi imala čast ni to doživjet

EDIT: Kao obično,opet sam pretjerao
http://www.imagesforme.com/show.php/25042_DSC00045.JPG

Bio sam u duty free shopu,ako kupis ovo dobijes ovo,a ako kupis ovo dobijes ono tamo...i tako,za 20 eura kupio veliku cokolatinu lindt,jastucic u obliku srca s deodoransom + ljubičasto sjajilo...kao akcija povodom valentinova,šta da radim,uzeo sam ovaj put sam fakat pretjerao...inače,bio je dogovor - ništa ne trošit,al'eto,baš sam narkić.Još da maknem reklamu na buketu cvijeća,idioti su napisali vlastito ime cvjećarne i broj telefona
Srećom,nisam u zagrebu pa ne moram skrivat,to bi bilo teško...sutra idem gore.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 13.02.2008. u 18:23.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote