View Single Post
Staro 13.02.2008., 11:25   #103
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Prejak je to vent. Ajd na 5 ili 7V pa i nekako. 1600rpm, plus kad uracunas povecane lopatice zbog smanjenog sredisnjeg dijela gdje je motor...izadje vrlo glasno na kraju. OK, puse jako puno, ali naustrb buke.
Da, dosta je glasan, ali je cekam da dodje 1200, navodno bi trebao uskoro doci.. On ima najbolji omjer buka/performanse. Ali otkako sam se "zaljubio" u chiefteca, ne znam jel mi se isplati dati duplo vishe novaca za taj scythe..

BTW, ovo je slve lagani OT..

Da se vratimo na temu. Nabavio sam dotični cooler i mogu reci da sam zadovoljan. Super način montaže, super hladi, kad se stave dva 120mm je velik, ali ne izlazi iz gabarita ploče i opet se može svemu prići na ploči. Nego, jedino malo razočaranje je u tome sto nekak slabo puše po memoriji i NB, jer nekako dok zrak prođe kroz hladnjak, propuh jako oslabi. mislim, puse on, ali slabije. I sto je velika razlika u temperaturi kad je kućište otvoreno/zatvoreno. Ali to je donekle razumljivo.Fora je to sto se ventovi mogu stavit i lijevo i desno, mislim da je posmak 7 cm. Jos sam stavio 2x120 iznad gemina za ispuh i temperature su vise nego odlične.

Drže moj E4500 3.0 ghz@1.40 nakon 6 sati orthosa na 50 C, a kad skinem stranicu temp padne na 44. idle je 26. S mineo je to bilo 53 u loadu, 29 u idleu.
Super hladnjak, moja preporuka ako imate prostrano kućište, i naravno 300 kn za cooler.
POz

Zadnje izmijenjeno od: srale7. 13.02.2008. u 11:38.
srale7 je offline   Reply With Quote