Citiraj:
Autor SRV
Prejak je to vent. Ajd na 5 ili 7V pa i nekako. 1600rpm, plus kad uracunas povecane lopatice zbog smanjenog sredisnjeg dijela gdje je motor...izadje vrlo glasno na kraju. OK, puse jako puno, ali naustrb buke.
|
Da, dosta je glasan, ali je cekam da dodje 1200, navodno bi trebao uskoro doci.. On ima najbolji omjer buka/performanse. Ali otkako sam se "zaljubio" u chiefteca, ne znam jel mi se isplati dati duplo vishe novaca za taj scythe..
BTW, ovo je slve lagani OT..
Da se vratimo na temu. Nabavio sam dotični cooler i mogu reci da sam zadovoljan. Super način montaže, super hladi, kad se stave dva 120mm je velik, ali ne izlazi iz gabarita ploče i opet se može svemu prići na ploči. Nego, jedino malo razočaranje je u tome sto nekak slabo puše po memoriji i NB, jer nekako dok zrak prođe kroz hladnjak, propuh jako oslabi. mislim, puse on, ali slabije. I sto je velika razlika u temperaturi kad je kućište otvoreno/zatvoreno. Ali to je donekle razumljivo.Fora je to sto se ventovi mogu stavit i lijevo i desno, mislim da je posmak 7 cm. Jos sam stavio 2x120 iznad gemina za ispuh i temperature su vise nego odlične.
Drže moj E4500 3.0
ghz@1.40 nakon 6 sati orthosa na 50 C, a kad skinem stranicu temp padne na 44. idle je 26. S mineo je to bilo 53 u loadu, 29 u idleu.
Super hladnjak, moja preporuka ako imate prostrano kućište, i naravno 300 kn za cooler.
POz