View Single Post
Staro 13.02.2008., 11:04   #35
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Nelos je taj Dell 2407. Narocito na mojem stolu.
Sve izgleda dobro kao i ocekivano. Kutevi dobri. Nema BPa. Nema ghostinga. Nema bandinga. Nema kasice prasice. Crna solidna, cak dobra. Bijela je bila overkill, ali se efektno regulira. Pocetne postavke su bile lose. Previse zelene. Previse kontrasta. Sve sam namjestio samo ne znam kako bih mogao namjestiti color saturation. Smeta mi razlika izmedju dellovog saturationa i onog, zamjetno slabijeg na starom Neovo 19" MVA. Naucen sam na stari i sad bi mi bilo draze da Della mogu prilagoditi Neovu.
Zna li netko?
U menu-u monitora nema opcije. Ni u Nvidia postavkama.
ja mislim isto ubost taj monitor...zvao sam Kodeks i tip veli da im stiže nova isporuka..sad je pitanje s kojom revizijom...uglavnom, kod tog modela je stvarno lutrija jer neki dobiju primjerke sa bandingom i ghostingom, neki samo s jednim od tih problema a neki kao ti prođu najbolje (nadam se da su takvi slučajevi u većini )...s druge strane ponekad se ti problemi daju riješiti raznim štelanjem (opisanim na TFT centralu) a ja monitor mislim kupiti tamo gdje će mi htjeti zamijeniti ako nešto ne štima...pa monitor košta 5500kn!
gnomisa je offline   Reply With Quote