ja ću samo još ovo reći....bio sam stalni i redoviti kupac tiskovine bug, jerbo mi je to bio primarni izvor zbivanja u informatičkom svijetu dugi niz godina....kako sam u pc vodama prilično dugo ( još iz doba 286 strojeva ), a nisam profesionalac već mi je to uvijek bio hobi i razbibriga morao sam imati nekakav izvor kako bi koliko-toliko bio u toku sa trendovima, po netu mi se nikada nije dalo previše surfat a i uvijek sam nekako više volio listati nego skrolati, no naišavši jednom sasvim slučajno na ovaj forum tu sam se zadržao i istovremeno tih 30-ak kunića mjesečno trošio na nešto drugo, ono što je mene privuklo na ovaj forum jest određena doza (iako i ovdje ima jako puno subjektivnosti i navijačkog gledanja na pojedine komponente i proizvođače) to što sam ovdje ipak dobio realniju sliku nečega na što vrijedi potrošiti pare, dočim je u bagu (htjeli vi to bagovci priznati ili ne) to najčešće klasična novinarska "potfutrana" recenzija, često motivirana raznim stimulativnim sredstvima.....a to je složiti ćete se svi - bulšit