No dobro, da iščistimo par stvari.
To što je Bug otvorio forum je odlično, bez obzira gledali ga kao konkurenciju u bilo kojem pogledu ili kao još jedno on-line utočište u rvata. Stoga, molim lijepo da se suzdržite od pljuvanja, vrijeđanja i svakog drugog oblika omalovažavanja dotične ekipe. Onaj tko nije nikada pokušao napraviti portal/fourm ili sličan oblik web prostora nema pojma po čemu pljuje i nema pojma koliko je truda potrebno za takvo nešto. A da ne pričam koliko je truda potrebno da se tako nešto i održi na životu neko određeno vrijeme, pogotovo s imalo ozbiljnijim brojem korisnika.
To što je nekoj ekipi zabavno regati se tamo i izigravati ni_sam_ne_znam_što - OK, to je vaš gušt ili što već, ali ostavite to postrani PCE foruma. To se ove zajednice kao takve ne_tiče i tako će i ostati.
Kulturno pod*ebavanje i prepucavanje na relacijama PCE forum - BUG forum i svaki drugi oblik zdrave rasprave i komunikacije bez daljnjega podržavamo, ali dajte ljudi - ajmo jednom ne biti balkanijada već podržati neke korisne stvari u ovoj ludoj državi. Što više ovakvih i sličnih mjesta to bolje po nas sve.
Toliko od mene i redakcije PCE-a, nadam se da sam bio i više nego jasan. Kako nismo dozvolili javno pljuvanje i cipelarenje Pcexodusa i ostalih foruma od strane nekih članova, tako će biti i i s ovom epizodom.