Vi koji tu branite boje Razer misheva, ok, vjerujem da su za igranje odlični mishevi, ali ergonomija?'? Meni to izgledaju kao miševi za odvikavanje od igara. Bio sam u Feniksu i slučajo su tamo bili izloženi Razer Cooperhead i neka kopija Mx1000. Uzmem jednog, pa drugog. Bila je gužva pa sam tamo proveo 30 min, družeći se sa ta dva misha. Ergonomiju razera bi slobodno mogao usporediti sa kutiom cigareta. Nije mi jasno, pa jel vas ne boli zglob, dlan i nesto drugo nakon par sati igranja s tim mishem? Meni je stvarno očaj očajni. (napominjem ergonomija, nisam ga probao u igrama)
Sto se tiče mx Revolutiona, meni je taj mish mali, odnosno plitak. Nemam bas lopate na krajevima ekstremiteta, (bar mislim da nemam:-)ali mis mi je plitak, odnosno kad stavim ruku na njega, središnji dio šake mi je u zraku i stvara se dodato opterećenji i neugodu nakon dužeg vremena..
Izgleda da cu uzet Mx 1000 iako nisam presretan izborom. Ne mogu vjerovat da nakon 3 godine proizvodnje dotičnog nisu mogli napravit neki Black edition ili nesto slicno u cilju promjene boje. Ova sadasnja boja je vec 100 godina. Meni bas i ne treba neki mish sa 10000 dpi, treba mi da je bežičan, udoban(to kod mene znači velik), naravno kvalitetan i da ima par dodatnih tipki. A kako sad stvari stoje sve kriterije zadovoljava samo Mx1000..Ako neko ima neko drugi prijedlog..