View Single Post
Staro 12.02.2008., 12:08   #12
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Octopus Pregled postova
Evo prominija san vent od napajanja, stavija san sharkoona.

@ yedwy Znan da postoji puno stickya ali eto niti jedan mi nije bija potpun sta da stavin na ovu moju plocu, a posto je 754 ne mogu nac ni j***ni vent za cooler od procesora, pa zato molin razumijevanje.
P.S. Ovaj vent od 25 je nov i utisan tako da se stvarno ne cuje, a kako ce se ponasat u buducnosti ne znam.

@ nino Da, ja koristin ovaj komp skoro samo za download, sto ne znaci da ga ne mogu malo kloknut, necu ja sad ic izvlacit zadnje atome iz njega jer mi to nije ni namjera, ali eto cisto iz zabave. Po ovome tvome postu ispada da se kloknuta racunala mogu koristit samo za igranje Crysisa na very high i nikako se ne smije kombinirat OC i nezahtjevne aplikacije.

Ovo sta ja mislin napravit ce me kostat nekih 400-500 kn, a ako ga ne mogu kloknut hvala Bogu, nema veze, vazno da je tih.

Nemojte se vi ljutit na moje postove, ja se ne zelim svadjat nego pokupit koju korisnu stvar i ako mogu dat koji korisni savjet.
Ma nitko se jamačno ne ljuti, no pogledaj malo i druge postove i pokušaj razmišljati malo šire. Ako te zaista toliko smeta buka, probaj ovo : http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=87425

Kolega LouisCyphere iz Slavonskog Broda je napravio sve, imaš fotke i vjerujem da za 500 kn možeš dobiti / napraviti mali akvarij i kupiti petnaestak litara ulja.