View Single Post
Staro 11.02.2008., 20:20   #43
Dr.Gonzo
Premium
Moj komp

Dr.Gonzo's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Ma ja ne znam otkud vam ove ideje... Ko je rekao da ne zelim potrosit? Ja sam se maltene vec pomirio da cu 7000 kn pljunut, to valjda nije dosta, sto li? Samo zato sto mi muzika nije primarna odmah znaci da trebam kupit najjeftinije "Pevec" smece? Kakve su to gluposti? Ak nemate sto pametno dodat (kao npr. osobno iskustvo s nekim od ovih zvucnika i receivera koje sam naveo) onda bolje nemojte ni odgovarat...

Kuzis, stvar je u tome da NE MOGU potrosit 15000 kn iako bi mozda htio. MOGU potrosit mozda 7500. Trazim savjete u tom rangu. ZELIM CIJELI 5.1 SISTEM SADA, a ne da danas kupim prednje zvucnike za 4000 kn pa onda za 2 godine straznje za 4000 i tak dok nemam komplet. Stvarno mi nije jasno sto je tu tako tesko shvatiti. Osim toga, izjave da su zvucnici od renomiranog proizvodjaca koji kostaju 3500 kn jednaki nekom shrotexu gdje cijeli sustav kosta 2000 su u najmanju ruku smijesne... Valjda se svi ovdje valjaju u parama i probali su sve sto se probat moze pa mogu ovakve izjave davat sa samouvjerenoscu profesora na ET fakultetu... Stvarno, postedite me.
Dr.Gonzo je offline   Reply With Quote