View Single Post
Staro 11.02.2008., 19:57   #193
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Ma to bi im bila najveća glupost koju bi napravili ako ga ne naprave za pc
eto po tom pitanju osjecam se tako razocarano kad je u pitanju GTA proklet bio dan kad je sony napravio PS i rockstar kad se proslavio sa GTA. Kad je izasao prvi GTA dobije je u recenziji hackera oko 20% a igra je bila orginalna itd... GTA 3 je promjenio sve. Od san andreasa ga mrzim jer je PS izdao prvi a ono na cemu je GTA narastao zapostavio je... sad ozbiljno razmisljam otic kupit xbox 360 i rjesit sve zivotne probleme!!!
A sad hoce li ga u opce izdat ne da me ljuti nego sam bjesan!!!! kakva gamad kapitalisticka izdaju ga za konzole jer tamo mogu ubost lovu na kompu ne! jer drugi dan se skine zastita i neko ga objavi od "scene"!!!!!! Samo COD4 se prodaje radi MP kao i druge igre WOW..... ma uff ako igra nema MP niko je nece kupit jer nema razloga prode i gotovo..... Danas nema igara koje imaju lijepu pricu koja je zanimljiva nego sve traju par sati pa eto ako hoces kupi orginal da se igras na MP gdje ti daju 10-etak mapa i narod presretan... Uzas sa cime se danas gameri zadovoljavaju........ Prije par godina bilo je 10 puta bolje...... Zalim za tim vremenima!!!
jurbAs je offline   Reply With Quote