Tema: Valentinovo
View Single Post
Staro 11.02.2008., 17:34   #64
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Ja bi se mogao opit... sam, curu falabogu nemam. Skupit ću nedavno ostavljenu(od strane cura) ekipu i dobro se izopijat. Najbolje. Žene nam ne trebaju, žene su za papke.
Super,sad lijepo skupi tu ekipu kojima žene ne trebaju i za valentinovo se svi lijepo hebite u guzicu,frajeri!!!

Netko je komentirao sexy kupku...uzet ću te neke gluposti sta idu u kadu za radit kupku i nekakve te mirisne listiće,latice il sta se već stavlja...ima dućan bas za te gluposti...i neznam,ružu i to je to...osim vruće kupke sve će to imat nastavak u krevetu,pa nema potrebe trošit pare...mislili smo ić u Beč,ali nismo uspjeli...

prošle godine smo igrom slučaja završili u rijeci svako u svom stanu (tu nemamo zajednicki smještaj),pa se valentinovo svelo na večeru i mali poklon...

I bolje da si nista ne kupujemo...ja nemam vise ideja,kupili smo si sve sto nam je palo na pamet do sada (rodj.,godišnj.,božić,valent.,čak i sv. nikola ) ... tako da je svaki idući shoping - muka...

No mi smo se dogovorili,umjesto da trošimo pare,možemo 2 dana negdje dalje od kuće kao npr. Beč...što je najgore,ne ispada preskupo...gorivo plaća firma,smjestaj u hotelu plaća firma,ručak i restoranu i večera plaća firma...dnevno s business kartice u inozemstvu mozes dignut 500 eura,pa pravdas kasnije drzavi...

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 13.02.2008. u 13:11.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote