Citiraj:
Autor lp_chandler
Ja mogu samo reći da je HP s razlogom tako jeftin, i da s razlogom nema npr. Toshiba s tak dobrim konfama za tako male pare.
HP laptopi super izgledaju na dan kad ga kupiš, ali ja si odrežem desnu ruku ako ćeš ti taj laptop imat više od 15 mjeseci bez da ti nikaj ne rikne.
Znam ljude koji imaju neki jeftin HP duže od godine dana, ali oni sad tipkaju na externoj tipkovnici ili nešto tome slično.
|
Znam jako puno ljudi s HP laptopima starim nekoliko godina koji funkcioniraju jednako kao prvi dan kad su kupljeni.
Također, b serija laptopa (b kao "business") ima kućište izrađeno od kvalitetnih materijala, tipkovnica je, IMHO, također vrlo kvalitetna, kvalitetnija od onih na većini Toshiba laptopa.
Toshiba prodaje brand koji ima ogromno iskustvo u proizvodnji laptopa (sjećam se da su Toshibe bile među najboljim laptopima u vrijeme 486 i Pentium generacije), kao i šminku. Uglavnom su precjenjene, ali i to ide nabolje, jer svakim danom postaju sve jeftinije i pristupačnije (napokon su shvatili da ne mogu više držati previsoku cijenu samo na osnovu imena).
Argumenti:
Toshiba Satellite A210-15J
Toshiba Satellite L40-17R