View Single Post
Staro 11.02.2008., 14:39   #569
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Evo da se tu malo izjadam , prije neka 2 tjedna sam nabavio Ati hd3850 236mb ddr3 Sapphire i od prvog dana samo problemi , prvo sa driverima , pa onda na nove win je lijepo radilo 2 dana , igrao sam i bio itekako zadovoljan i onda odjednom samo nece pokrenuti cod4 , pa pokrene ali se uzasno vuce , pa radi normalno pa se zablokira . Uglavnom , kaos , vec sam tada proglasio karticu atijevim poluproizvodom zbog toliko musica , spremao sam se nositi na reklamaciju ali taj isti dan prije neg sam je htio izvaditi prodje 3d mark najnormalnije . I kad sam bio na vrhuncu ludila - odlucio je prodati frendu ali prvo proba kod njega , i naravno kod njega ne da radi nego radi genijalno(u noci sa petka na subotu je igrao crysis nekih 14 sati u kontinuitetu i sve 5 ) . I koja je poanta mog posta - imao sam ispravnu grafu cijelo vrijeme , sa musicavom plocom i starim biosom , nisam mail gledao par dana i danas vidim mail od gigabyte supporta da sve to sto sam naveo je moguce ako je bios na ploci f2 , a bas taj sam imao odnosno jos imam . izgleda da mi dx10 nije bio (zasad) sudjen , vracam se na 9
Router je offline   Reply With Quote