View Single Post
Staro 11.02.2008., 14:06   #68
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
zaradio sam si već evo treći komp..tebi velika pusa..i smiri se..šef te gleda..ili odi na wc i obavi ono šta si meni sugerirao...

ne razgovaram sa pametnijima od sebe..imam kompleks..pa volim glupe ljude..

laik sam za objasniti tu pojavu..inače sam promijenio 30 kartica,dakle skoro sve koje sam mogao i htio priuštiti..prošle su mi kroz ruke i komp..i ne vidim smisla forsiranja 8800GS kad je kartica smeće za 1300 kuna..

ne znam sad na koju foru 8800GTS i da ima 2gb tuče 8800GT..opet će yedwy imati što i na tebe napisati...

ne volim jednostavno ljude koji imaju clockane procesore stare 5g,i najnovije kartice i pljuju po svemu živom i mrtvom..iz suprotnog tabora...a to ti upravo radiš..ne ja..meni je recimo 8800GT mrak kartica..ali vidiš,8800GS nije..jer je naaajmanje 30% sporija od GT...

..prestanimo s ovim..
Novi GTS (GTS 512) tuče sve (osim ultre). Al ste zaspamali... Čekam da se netko tko je kupio javi, al samo vas dvojica pišete.

Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
8800GTS 512 je brža kartica od 8800GT. Temeljena je na G92 čipu, ali ima veće frekvencije (GT vs GTS - 600 vs 650 MHz čipa i memorija 1800 vs 1940 MHz). Znači, da pojednostavimo, isti čip, zar nije logično da će biti brži onaj na istoj frekvenciji? I ja mislim da je...
A najbitnije zaboraviš napisati, razlika u broju aktivnih stream procesora.
generic je online   Reply With Quote