11.02.2008., 13:38
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Help
Pozz svima,
vrijeme je da se javi i neka cura Ovako, kao prvo htjela bi reći da sam ostala malo u šoku koliko sam različitih (ali potpuno!) reakcija i komentara vidjela za ovaj sub-ić. Netko tvrdi savršen, a netko potpuno sr...!?!
Ja razmišljam da ga kupim, ali više zbilja neznam čemu da vjerujem, pa ako ima bilo tko od vas neki savjet ili odgovor bila bih zahvalna 
Kao prvo napomenula bih da imam 2 laptopa doma i Eee mi NE TREBA za nikakve malo kompleksnije programe. Nego isključivo za "fakultetsku namjenu" (skripte,dosada na predavanjima,prebacivanje fileova...),čitanje e-maila, MSN...uglavnom osnovno korištenje neta. Stvarno me je kod eee privukla njegova lagana prenosivost.
Ja nisam neki stručnjak za PC pa bih imala par pitanjca što se tog mališana tiče (možda će vama zvučati smiješno, alo eto..)
1.Brzina rada / čitanja (word,pdf)? Jer imao netko problema sa tim područjem?
2.Spajanje na net, tj. jer se moze spajat preko moba?Ili na koji već način?
3.Koliko dugo traje baterija?
4.Zar je zbilja ekran toliko malecki da se nemože normalno pročitati tekst?
5.Negdje sam pročitala da touchpad baš i nereagira najbolje.Istina?
Neznam...uglavnom svi sa kojima sam pričala su ga popljuvali zbog procesora, ekrana,brzine rada,igračkica za djecu, nemoj trošit novce za gluposti (a iza toga:kupi si Mac!?! ccccc) bla, bla. Ali meni se još uvijek čini dobra investicija s obzirom da neki malo bolji mob dođe 3000kn 
Thanx na odgovorima 
|
|
|