View Single Post
Staro 11.02.2008., 11:30   #9
lovre_vd
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
ja kupujen zvucnu jer iman neko soundmaxovo smece onboard(AD1988) ona radi kako treba ali ima jedan problem-da njega nema nebi ni kupova nista novo.Naime neki dan san krenija tweakat svoj komp i sve je islo ludilo.Installa nove windowse,postela sve u registriju,iskljucija bezpotrebne win servise.windowsi su se bootali ka ludi jedan put prodje ona traka i eto ga welcome screen.Onda san krenija na instalaciju drivera.maticna i graficka-windowsi se bootaju i dalje ka ludi.EEEEEEE.ali sad dolazi taj ******grhgrhh****aggrhhh Analog Devices 1988 sa soundmaxovin driverima i nakon instaliranja njega windows traka prolazi 6 puta tj. bootaju se 6 puta sporije.pokusava san sa starijin sa novijin driverima,novin installon windowsa,paljenejm svih servisa i nikako na zelenu granu s njim.Zato san odlucija uzeti novu zvucnu i zato jer bi bila bolja od ovoga onboard smeca i sigurno bi poboljsala zvuk na mom logitechu x-540(koji nisu nesto special sami od sebe) barem malo i naravno boot time windowsa.Creative mi se cini ludilo kao samo zato sta je creative a terratec mi ne zvuci lose ali vi kazete da ima C-medin cip(koliko kod to lose bilo).Uglavnom treba mi nesto sta je bolje od moga onboard smeca i da ima najbolji omjer cjene i perfomansi,bilo bi dobro da je provjerneo da nema nikakvih problema sa driverima na visti jer mislim to udriti na jednu particiju uskoro.Nadan se da netrazin previse od vas
lovre_vd je offline   Reply With Quote