View Single Post
Staro 10.02.2008., 13:11   #15
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor greenfly Pregled postova
Nije baš točno...ima laptopa i od preko 8 000kn na koje daju samo 1.god garancije
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=4766&catid=16
b.t.w..postoji i produljenje garancije...
Ne kažem da nema i takvih provala da lap za 10k ima godinu dana - ali to što je neko dovoljno blesav da takve kupuje je već nešto drugo...

Ja osobno npr nebi kupovao nikad laptop ispod 2g (osim ako nemam izbora i moram takav uzet) ali ako već i kupuješ tako onda se ne daje više od 4-5 somova i to max, max, max... Zašto e pa upravo radi ovakvih sranja koja su prilično česta, naime postoji razlog zakaj "pošteni" proizvođači i trgovci daju samo 1g na njih...

Inače - godina dana je za laptop ili sl konfu jako, jako malo eksploatacijsko vrijeme, već i 2g nije baš nekaj ali ajde za poslovnjake koji ih preko firme dobivaju je to ok jer ih briga, ali godina dana je fakat sranje, a o manje od godine da i ne pričam...

Produljenje garancije naravno postoji, ja ne velim da ga nema i pitanje je zašto si ga nije uplatio, ali je caka da kad vidiš kolko košta onda je bolje neki malko skuplji koji je odma sa više garancije u igri ...

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 10.02.2008. u 13:23.
yedwy je offline   Reply With Quote