View Single Post
Staro 10.02.2008., 03:25   #456
Solberg
Premium
Moj komp

Solberg's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Znao sam da ce sad svi misliti kako nisam bio dobro postavio hladnjak, kako sam pastu stavio, da li se vent okretao, da li je ispustio pajpove, kako je kuciste provjetravano... ma kakva je biometoroloska prognoza, mozda mu nije bio dobar horoskop....... itd. Zbilja nisam nov u svemu ovome i sastavljao sam i rastavljao zbilja puno kompova, ali sto je najvaznije gotovo da nema hladnjaka, venta ili neceg slicnog sto nisam osobno probao, pa glavna fora moje ekipe je da li ima neki novi cooler jer mi se ovi jako cuju i ne hlade bas... i onda mi se poklope reze sa http://www.silentpcreview.com/article769-page5.html , pa reko ovaj VF900 nije za to i prodao sam ga jednom clanu foruma "Mihael", pa neka vam on kaze u kakvom je stanju i da li mu se vent dobro okrece. A svi hladnjaci su testirani u dobro provjetravanom kucistu (CM stackeru sa 3 venta 120 mm). No dobro nevjerni ljudi ja bih molio ako mi moze netko reci kakve su vam temperatue VRM-a, kod onih koji su stavili heatsink od S1... hvala

Edit: Na ovom gore testu VF1000 gazi VF900 za dvadesetak stupnjeva, a VF1000 nema ni priblizne performanse s S1
Solberg je offline   Reply With Quote