Citiraj:
Autor McG
Obavezno Q9300 kad stigne ili ako se nemreš strpeti onda Q6600. Q9300 ide na kojih 3.4/3.5GHz, pa ti to dobro dojde za Phostoshop i video obradu. Za monitor pogledaj neki od popularnih modela s 20" S-IPS matricom, pošto monitori s tom matricom nude osjetno bolju kvalitetu slike, a to ti opet dobro dojde kod Photoshopa i obrade videa. Moreš pogledati i neki od 22" monitora s TN matricom, ali pošto se baviš Photoshopom i obradom videa, sumnjam da budeš zadovoljan kvalitetom slike, a i većina forumaša će se složiti da je TN šrot kad su u pitanju namjene koje i sam navodiš.
Kaj se tiče hlađenja, neki cooler od Thermalrighta/Scythea + tihi (da ne velim nečujan) ventilator su izbor s kojim nemreš fulati. Neki dodatan disk (ala 250GB Seagate) ti ne treba ? Čisto ako ti ostane koja kuna, pa razmisli i o toj investiciji.

|

E kad smo kod hlađenja, mislim da si tu McG pogriješio. Trebalo bi tu malo više oderat starce i uzet u najmanju ruku vodenjaču. Mislim uz malo sreće može dobiti 100MHz, a to je ipak cca. 5-10 sekundi pri konvertiranju filmova.
veliko_pile ne razumijem čemu nadogradnja? Uzmi tih 700kn, ogrebi se još malo od staraca, odi van i sve pregazi.