Tema: ASUS Eee PC
View Single Post
Staro 10.02.2008., 01:42   #156
Ivano
Premium
Moj komp

Ivano's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Talking

Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Neki dan sam firmi stavio na jednoga tiny XP, word i excel 2003, obe aplikacije se otvaraju trenutno po kliku na shortcut tako nešto nisam do sada mogao ni zamisliti. Ma oduševljen sam, prvi novci i dolazi jedan kuci. Još nešto ssd rula. Krivo mi je što nisam imao vremena malo se više pozabavit s njih npr vidit kakva je slika na vga izlazu kad spojiš na npr 19 incha monitor. Ali prvi dojmovi su fenomenalni i sigurno dovoljan razlog za nabavku jednog. Toliko od mene. Ako budem u prilici igrat se s još kojim pišem opet.
preopručam da ga kupiš preko firme u Msanu, pa dobivaš popust, ako možeš, onda ćeš uštedit još 200-300kn...mislim.

Citiraj:
Autor celduce Pregled postova
Odlicna stvarcica, bilo bi dobro da naprave verziju bez uokvirenog displaya tj da se proteze do bijelog ruba. Nedostatak prostora na "disku" lako se nadomjesti nekim stickom ali samo da je display malo veci.
Bude bilo....nova serija, nezna se kada, ali ja zaključujem krajem godine, a možda je moguće i puno prije...će izaći sa umjesto 7", 9" monitorom, no cijena će mu skočiti. Planiralo se da se na nj stavi touchscreen, na tu seriju koja će biti sa 9" monitorom, ali otkazalo se jer se shvatilo da bi nepotrebno diglo cijenu laptopa, te da bi tada izgubili dosta kupaca, jer to je više fora nego baš korisno. Nepotrebno dizanje cijena, jer smisao je da cijena bude niska.

moje mišljenje: aktivno se bavim praćenjem zbivanja sa ovim subnotebookom koji je više gadget nego laptop, jer ne stane na "lap" što je odlično, barem za moje potrebe. I što sam zamjetio...nitko tko ga je kupio nije se žalio ni lipe. Mislim da ću si ja kupit jednog za kojih 5 mjeseca kad skupim novce preko ljetnog posla. I to je preporuka svima koji su u mojoj situaciji, istražujte ga sljedećih nekoliko mjeseca dok ne dođe ljeto a onda na temelju toga što se saznali odlučite o kupnji. Oni koji su ga kupili rekli su mi da je odličan i da stvarno jedna od najboljih stvari na tržištu jer za 2.4k kn što dobijete..... A i kad malo razmislite, ako vam nije za gaming onda nemojte izdavat one cifre do 4-5k kn, nego ga kupite ili čekajte da dođe konkurencija/veći display/ili skupljajte pare u tom vremenu.

Oprostite na dugom postu...
Ivano je offline   Reply With Quote