View Single Post
Staro 10.02.2008., 00:38   #86
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Zynaps Pregled postova
Oni koji su probali G9, kakav je kotacic, okolo se zale da je jako tvrd za pritiskanje i kakav je za pomicanje lijevo-desno (tilt fore).
posto sam neko vrijeme vlasnik G9 , a promjenio sam vecinu ovdje spominjanih miseva , zadnji mi je bio razer diamondback, a prije toga mx510/518 , mx revolution i jos mnoge, a gotovo da nema misa kojeg nisam probao, evo par rijeci i od mene..

da.. nazalost je pretvrd srednji gumb.. iako , posto vec duze igram cod2 online , mogu ti reci da se na to naviknes i na ovom mišu, cak osobno sad kad sam se naviknuo to gledam kao future u igri kad si ionako sav tvrd i u adrenalinu..

mis je ergonomski najbolji od svih koje sam do sad probao , eventualno usporediv s revolutionom -to vrijedi za mene jel

nije savrsen, ali po meni jako jako dobro pogodjen...

osobno sam dodatno podesio tezinu i drzim ga na drugoj verziji COVERa koji je malo grublji i manji ..onaj mi je malo vise za rad na desktopu , dok ovog moze se dobro drzat..

posto se spominju i drugi misevi jos par rjeci od mene...

razer diamondback sam dugo koristio i osobno me jako smetala neergonomicnost, sto dovodi do grcenja ruke, i ne dovoljno dobrih pokreta zbog istih grcenja , ali to je i zato sto je za moj ukus prelagan..

mx518/510 su mi solidni misevi , ali ne dovoljno dobre ergonomije sto se kod mene ocitovalo nakon duzeg rada u kocenju prsta za desni klik , iako taj mis u biti preporucam svakome kao sasvim solidan

mx3xx/4xx , g1 i sl ne preporucam kao ni razer diamondback/krait i sl , opet ako kupujete sami procjenite sta zelite , pa tko voli neka izvoli jel

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote