View Single Post
Staro 09.02.2008., 22:12   #1220
Mile.
Registered User

Mile.'s Avatar

Datum registracije: Aug 2007
koristim amis isp 5 mjeseci dosada,2u1 2mbit flat.
Prva 4 mjeseca koristenja uslugom sam bio prezadovoljan,nikakvi diskonekti,ma ni najmanji problemi,jos kad sam vidio da su mi smanjili pretplatu na 80 kuna kraja sreci nije bilo,racun za tel nas troje u stanu imalo je 120 kuna u prosjeku,predobro!

Zadnjih mjesec dana pocinju problemi.Ucestali diskonekti.Zvao sam sluzbu za korisnike,receno je rijesit cemo,ocekujte poziv.Cekam tjedan dana,u meduvremenu veza puca konstantno svakih par sati.Opet zovem,ista stvar.Cekam opet.Zovem treci put,isto pricekajte,zovu sutra ujutro i kazu novi ruter vam dolazi,ovaj trenutni je pokvaren.Mislim si,ok svaka cast,novi ruter samo tako,radit ce(napisao u postu da sam dobio) i opet ista stvar se dogada.Nemam volje vise da zovem,trenutno razmatram nove ISPe i cekam da se gazdarica vrati iz Švicarske da potpise papire.

Amis je upravo za ljude kojima treba flat sto jeftinije,ali nitko nije zadovoljan manjkavom uslugom i lutrijom da na SZK da bi dobio tehnicara kojem se da mrdnut,da oprostite na izrazu,kurcem.Svaka cast na prvih 4 mjeseca ali vise nemam snage,pogotovo sto su me ti diskonekti kostali problema na faxu i novca.Kada rijese te probleme kao i one mutljaze o kojima sam citao,razmislit cu o povratku na isti jer necu bacat novac u vjetar koliko god to trivijalan iznos bio.
Mile. je offline   Reply With Quote