hmm, na ovo sranje se moze odgovorit samo na ovaj nacin, tako da vide nas navodne "ovisnike"
Ja se zovem Igor Bedeničar, aka Barghast na WoW Karazhan EU serveru. Imam 28 godina, ozenjen sam i imam 17 mjesečno dijete, sina Bornu. Od 8 do 17 radim kao sistemski i mrezni administrator u MORH-u, nakon 17h dolazim doma i bavim se bitnijim stvarima u svom zivotu, tj. razgovaram sa zenom i igram se sa svojim djetetom. U 20.00 dijete ide spavat, a ja i zena vecerat i onda i zena ide spavat, ili gledat televiziju. S obzirom na kvalitetu naseg programa ja joj se rijetko pridruzujem, iako ponekad znam i ja gledat TV. Kako smatram da je 21.00 mrvicu prerano za spavanje bilo kome osim onima do 12 i preko 60 godina, sjedam za racunalo i ovisno o raspolozenju surfam po Internetu ili igram WoW. U ponoc ili malo poslije idem spavat. WoW igram oko godinu dana, a isporbao sam razne MMORPG, RPG, FPS i RTS igre.
Ali moram priznat da su mi racunala na 3 mjestu, nakon obitelji i posla, i zato bi trebali ovi nesposobnjakovici sa bilo koje televizije da nadju nekoga poput mene, ili ljude sa sitnim varijacijama u "zivotopisu" poput mojeg jer po mom misljenju mi smo reprezentativni uzorak "gamera" u HR, a ne oni koji su se pojavili u prilogu NOVA TV.
PS. Sorry ako vam je bilo dosadno citati moj post.
Pozz.