View Single Post
Staro 09.02.2008., 09:04   #260
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Inače, novi 0.2.3 Final malo više troši proca. Buraz je prije mogao bez trzaja gledati preko MediaPortala kanale sa OiV-a, ovaj puta je CPU lagano zaljepljen na 100% (radi se o Palominu na 1.54Ghz).
MP je jedan ne optimizirani .net mastodon od aplikacije (da ne kažem smeće) sa puno zgodnih funkcija, vrijednom ekipom koja ga razvija i prednošću ili manom što je open source. Već je bila rasprava o tome na njihovom forumu i sam sam komentirao da bi trebali više raditi na optimizaciji a ne samo dodavati nove efekte i mogućnosti. Smiješno je da jedna media center aplikacija ima takve zahtjeve na hardware, recimo dx9 grafička. Čini se da su to shvatili sa novim MP 2 a možda i nisu. Uz sve mane ako imate dovoljno jak hardvare besplatno može pružiti dosta više od komercijalnih aplikacija.
Već par dana se igram sa jednim starim kompom koji bi trebao biti HTPC. Duron na 1GHz, 512 MB, ATI Radeo 7000 64 MB. Jako teško pokreće MP 0.2.3. Jučer sam instalirao MP 0.2.0 i taj radi puno bolje, nema kojekakvih cool efekata ali zato može raditi sa vjerojatno najljepšim ikad napravljenim skinom, 3DMP. Na žalost MP team i Vannesa (autor tog skina) su se zakačili tako da nema tog skina za nove verzija a i za stare je maknut sa stranice.

Citiraj:
Autor Marin_ST Pregled postova
Dobri ljudi, evo sam se i ja regao jer imam problema sa mediaportal-om.
Kao što ignoriram postove od svog sugrađanina tako ću ignorirati i od ostalih članova koji traže pomoć a ne ulože truda napisati konfiguraciju niti u Moj komp niti u sig.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote