Dobri ljudi, evo sam se i ja regao jer imam problema sa mediaportal-om.
Naime, nisam bas totalni n00b, od codeca sve vrhunski ( zadnji CoreAVC, zadnji nvidia purevideo, zadnji cyberlink.. ), normalno mi rade i dvbdream i progdvb i mytheatre i dvbviewer...
Ali nikako da mediaportal prikaze tv karticu. Naime, kod zadnjeg mediaportala uopce nije bilo onog xml file-a kojeg triba moddat (CaptureCardDefinitions), pa sam ubacio izmjenjeni file.. sve sam fino po grapheditu napisao... upisao tamo... i opet nece. Onda sam pomislio mozda ja nesto krivo upisujem, i nadjem neki fajl puno puno veci, sa puno kartica u sebi i nadjem svoju. Iste postavke sam imao i ja. Zatim instaliram stariju verziju MP-a i tamo se nadje taj xml fajl odmah. I tamo pronadjem svoju karticu sa onim postavkama koje sam i ja izvadio iz graphedita, ali ovdje su i postavke za analogni nacin rada. Sve u svemu, opet upalim konfiguraciju MP-a i opet nemam za odabrati TV karticu. Dakle nemam ni od cega poceti.. nije da mi pokazuje i analog i hibridnu pa da jednu moram brisati, ne pokazuje nista. E sad ko je tu pametan. Spominjali ste kworld-ove drivere, to nisam stavio jer sam i ja imao problema da odjednom kartica radi samo analogno ako se puno prcka. Trenutno imam 32bitnu vistu i sve fino radi.. Stari DVB Dream imao je problema sa VMR9, novi nema tih problema ali ne radi ukoliko se ne prebace driveri za BDA iz starog. Kod DVB Viewera nemoze se nastelit server da radi, pa da cimeru saljem stream svih kanala.. Nadje me preko autodiscovery-a, vidim ga pod control client, kada skenira kanale vidim kako se mice frenkvencija kod mene.. ali mu nikad ne nadje nista..
Ali sve je to nebitno, htio bih da mi mediaportal proradi jer vidim da ima brdo finih finih opcija. Eto.. zahvaljujem unaprid za bilo kakvoj pomoci.