View Single Post
Staro 08.02.2008., 23:27   #46
Dr. Faustus

Dr. Faustus's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
@Faustus
Pa ovo nije BIg Tower ako si htio big tower visinu i volumen (koji uzgred rečeno veze nema s hlađenjem jer velik case ne znači da se bolje lufta naprotiv) onda si trebao kupiti big tower...

Sa hlađenjem se nema kaj poboljšavati ako ti nije dosta stock stave se ventovi gore jedino Antec nine Hundred ima isto/bolje zračenje od ovoga, bar u ovoj kategoriji caseova...

Ja neznam kakve si to probleme imao ja sam lako progurao kablove iza i smotao ih iza traya a imamo iste caseove i iste PSUe...

Da staviti veću matični je tricky - ako ne odvrneš prije toga nosače za kablove...

Ventilatori se vrte na 1200RMP ako su na 12V a samo je prednji (LED) nešto sporiji oko 1000-1100 na 12V...
CM-690 je dobro kućište (volio bih da je u prodaji bila verzija bez prozirne stranice, ali ta verzija je dolazila sa već ugrađenim napajanjem, no to mi nije odgovaralo). Ipak mislim da bi dodatnih 10-tak cm visine bilo idealno (zbog promjene položaja napajanja). Jednostavno se volim osjećati komotnije prilikom ugradnje ili promjene komponenti. Ali i ovako nije loše. Što se tiče rasporeda viška kablova napajanja malo me brine rub rupe kroz koju gurneš kablove iza traya. Mislim da nije dovoljno dobro obrađen, pa može rasparati mrežicu na kablovima. Ne kažem da mi se to dogodilo, ali ne bi bilo ugodno.
Hlađenje je dobro, nema jake buke, a uvijek se može dodati još neki ventilator. Za sada mi ne treba.
Dr. Faustus je offline   Reply With Quote