View Single Post
Staro 08.02.2008., 13:45   #2103
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Neznam da li si kada bio u situaciji da ti je forum zatrpan sa oko 40 istih tema,a sve na temu GUID bana..odnosno da im je banan cd key..pa da vise ne dosadjuju i Bogu i narodu,napisano je to tako..

A ocito niste bili na puno servera..jer ja te automatske poruke vidjam na jako puno servera...jos na americkim.

A sto se tice PAM.a,pa bilo je tu u planu,samo kako sam cuo da ako se stavi mod neki na server,nemoze biti ranked..pa se nisu slozili oko toga,pa je ostalo ovako...

A sto se tice GL i martydoma..daj nek mi netko objasni gdje je car koristenja martydoma..i da ne bi netko nesto reko..imao sam ga i ja,i to na 4 klase (osim snajpera),ali kad malo razmislis...u tom killu sto napravis sa tim perkom nema skilla,gdje je tu ikakav skill
A GL..ma daj..to cak niti njubovi ne koriste,i oni su shvatili..pa i to sam koristio,pa daj na showdown sam mogao sa time napraviti 50% killova,uopce nema fore sa time.A na ambush kad se igralo S&D redovno bar 3-4 skinuo sa GL.om,sa njihovog na nas spawn..jednom sam ih 8 skinuo sa samo jednom bombicom...jednostavno nema nikakvog skilla niti tu..a samo nervira!
Apacer ft Bozja je offline   Reply With Quote