View Single Post
Staro 08.02.2008., 13:30   #3
shpajza
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
tnx na odgovoru nikky... vec sam odustao, citao sam manual od zyxela na netu i tak razna uputstva od kojih sam primjenio neka carnetova koja nisu radila, prijavili su kvar u tscumu pa ce doc covjek (po 3. puta u 2 tjedna) kod mene doma di cu ga ja zarobit dok on to sve ne namjesti da bude tip top.... A TADA ja cu biti prvi koji ce uploudat svoje postavke da se njima posluze svi sa problemom....

a imo sam smjesan slucaj sa tscum helpdeskom, mislim ak su ti ljudi obicni amateri i rade po nekim shablonama svaka im cast! toliko sam ih tlacio i mrcvariio da bi i ja osobno poludio i od***o samog sebe, al ak su neki profichi racunalni strucnjaci onda fakat nemaju pojma.

tip meni govori da provjerim internet na www.google.com ili explorer ili ping u cmd... a ni ja a ni on neznamo da google u tom trenutku ne radi bas nikome i nije jasno njemu nije jasno meni kako moj internet ne radi.... i tupi on meni da je kod njega sve u redu i da nesto nije u redu sa mojim kompjuterom, da ja imam neki firewall za kojeg ja neznam ili nesto... ja tvrdim da je kod mene sve u redu i objasnjavam mu da nisam debil i nisam si s***o racunalo u 10 minuta razgovora sa njime lol i tako on svoje ja svoje pa malo sutimo pa opet on kaze sve je u redu pa ja kazem nije, ja sam platio a vi me za***ali pa njemu bed pa opet sutimo i na kraju mi je sklopio slusalicu nakon cega sam imo priliku ocjenit njegove usluge
shpajza je offline   Reply With Quote