Voor, nema opravdanja za njihovo ponašanje. U zadnjih godinu dana kad god da sam zvao korisničku, nikada nisam dobio povratnu informaciju. Svega 2-3 puta su me nazvali i pitali dali je u redu nakon otklanjanja kvara.
Najgore je što su rekli svaki put, javit ćemo vam, i nikada.
U zadnjih mjesec i pol dana, svaki dan neki problem.
I sramota je, što kad ih nazove stručan čovjek, koji od doma pinganjem, i traceom, otkrije gdje je problem, nazove ih i kaže - ta i ta centrala, onda njima treba 2tjedna da shvate da je čovjek u pravu, a tih 2tjedna se kunu i uvjeravaju te da su oni u pravu.
Uvijek imam tolerancije, finoću na telefonu, ali evo, zadnji put (prekjučer) po prvi put sam nazvao prilično nervozan, gdje sam rekao: Dajte mi recite, hoće li biti sve u redu, ili da odem iz Amisa. Molim, izjasnite mi stajalište Amisa, dali će pružiti uslugu kako treba, i zatim sam im iznio pingove prema raznim serverima u svijetu, kakvi su bili kada sam uzeo Amis, a danas su 2 puta veći na istoj brzini bez promjene modulacija.
Nije mi problem dati ni 1000kn za raskid ugovora, al ***emu, ne želim svakodnevno trpiti da imam 4mb i ping 50 prema njemačkoj. Toliko sam imao u t-coma na 1mb.