View Single Post
Staro 08.02.2008., 02:13   #1215
Voorhees
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2003
Citiraj:
Autor mikimikic Pregled postova
to je ukratko to od mene, eh da flashanje rutera pomaze i to dosta, meni vise nepuca veza (morao sam fleshat novi ruter koji mi je amis zamjenio) i sada je sve tutifruti
i meni je bilo tutifruti, sve je radilo daleko bolje, no onda su mi zbog flešanja ukinuli uslugu i to bez najave i obavještenja
Tvrdili su da mi router ne radi, to jest u prijevodu prodavali su mi maglu jer su oni sa svoje strane isključili uslugu (odmah drugi dan nakon što sam ovdje iznio da sam preflešao router, ono kao baš su se slučajno iz dosade i bez razloga išli spajati i tako primjetili promjenu firmwarea), zatim su zahtjevali promjenu routera i onda su njihovi "stručnjaci" detaljnom analizom ustanovili "probijanje sigurnosne zaštite, brisanje konfiguracije, promjena softvera" (čitaj: flašanje routera)
Nakon toga sam dobio pismenim putem odgovor gdje se zbog tog flešanja prijete sa nekakvim kaznenim zakonima za koju je propisana zatvorska kazna u trajanju do tri godine plus ukidanje usluge s njihove strane

Tako da se nemoj čuditi ako te isključe a pojma nećeš imati, a sad si im dao i do znanja da si preflešao router (osim ako nemaš neke privilegije pa ti vrijedi drugačija "politika kuće")
Pošto su spojeni na tvoj router verziju firmwarea mogu provjeriti kad im se sprdne, a za vratiti originalni "prepravljeni Amisov" pretpostavljam da ga više nemaš.

Zadnje izmijenjeno od: Voorhees. 08.02.2008. u 02:46.
Voorhees je offline   Reply With Quote