Sto ste svi izgubili neku toleranciju??? zasto se obazirat na druge i njihove probleme, vecina ovdje je prosjecan korisnik daj mi internet i flat da skidam, a ne da gleda sta se desava u nekoj zgradi na kameri ili nesto trece.
Shvacam ljude koji se bave nekim poslom a ovise o internetu, i sam radim u struci i vezan sam za internet, i znam koliko koji operater ima problema samo po zagrebu. Amis je jos i ok, naspram tcoma, kada dnevno provedem po 5h (da pet sati) na telefonu prijavljujuci razno razne smetnje, jer nisu u stanju ukloniti i dovesti svoje veze (centrale, zice..) u red.
Amis ima problema, ali nije niti jedan drugi operater savrsen, meni je pucala veza prosli mjesec prijavio kvar, dosao tehnicar zamjenio ruter, ugodno smo popricali, tehnicar je sam rekao da je jedino to moguce zamjenit (ruter) jer on nema sta cackat dalje. Popricali smo malo o opremi, sta se radi kod njih i tako, i tehnicar osao ca.
Zasada sve funkiocnira kako treba, nema vise pucanja veze, i to je sve super. Imaju problema ali sta je tu je, svi ih imaju nisu oni jedini.
Nije da vam je valjda ping prema ovom onom bitan, ukoliko vam je bitan, zapitajte se koliko vam je bitan internet? Dali biste radije bili bez interneta nego sa vecim pingom?
to je ukratko to od mene, eh da flashanje rutera pomaze i to dosta, meni vise nepuca veza (morao sam fleshat novi ruter koji mi je amis zamjenio) i sada je sve tutifruti