Citiraj:
Autor shpajza
decki (i cure) ja imam dosta slican problem i prije nego otvorim novi thread sa vim mogucim opisima i objasnjenjima imao bih pitanje u vezi moguceg rjesenja mojih i joskovih muka... jel je moguce da nama netko tko ima isti ovaj model zyxela da backup file svojih postavka? ne mislim skupa sa passwordima i user nejmovima, to se lako ostavi prazno ili izmjeni u nebitno dok se napravi taj backup file... jel je moguce da netko kome to radi odlicno bez problema napravi backup file postavki i uplouda negdje pa da mi pokusamo sa tim istim postavkama?
|
Pozdrav
Kad su mi donijeli modem doma sve šta smo napravili u postavkama, ako me dobro pamćenje služi, bilo je upisivanje mojeg usernamea i lozinke + isključivanje wlan-a na moj zahtjev.
Pod pretpostavkom da je do tada modem bio podešen na tvorničke postavke resetirao sam ga (gumbić na poleđini), barem mislin da jesan, ponovno unio svoje postavke, ali problem kao šta vidiš u postu poviše je još tu.
Ne znam puno o ovim "mrežnim stvarima", ali sve ovo šta mi se dogadja i način na koji se dogodilo, nema mi nikakve logike.
Najbliže sam mišljenju da je za ovo kriv neki virus i zato se nadam da ce novi windows spasit stvar.