Citiraj:
Autor gunther
Naravno da svako gleda svoj interes. Ali ocito se trgovcima ne dozvoljava da oni gledaju svoj interes.
Jer ja sam 100% siguran, da danas netko ode u HG Spot kupiti monitor, i da mu trgovac donese nekoga koji je u otvorenoj kutiji (jer ga je prethodni kupac otvorio i odbio kupiti), za pola sata tu na forumu bi se skidali HG Spotu svi sveci sa neba jer zamisli lopove, donesli mi monitor u otvorenoj kutiji! Tko zna tko je skakao po njemu i koliko dugo. Mozda je to neki skart sa reklamacije pa mi ga sada zele uvalit! Djubrad prokleta! Nikada vise u HG Spotu kune necu ostavit... Pih... Oni ce meni otvoreni monitor nudit..
Ruku u vatru dajem da bi bilo tako... A onda bi svi ko jedan: Govna jedna! Nikad vise tamo... U Americi bi mi platili da samo pogledam takav monitor, a kamoli da ga uzmem
|
kuzim te sto hoces rec.... ali iskreno ja sto god kupio u trgovini info opremom otvorim pogledam jel sve unutra i to je to svi sretni i zadovoljni i to tek kad platim... btw ovak i onako se mora OTVORIT kutija da se ubaci garantni list upute na hrv itd.... tako da to o otvorenim kutijama mozes pricat nekom drugom.... ali isto tako da sad netko ide i 10 kutija otvarat radi jednog kupca nije lud.... tu te razumijem i kuzim... ali sama prica oko BP se povukla tog trenutka kad vise garantni listovi ne pokrivaju tu manu... eto.. najbolje otic u ducan kupit izlozeni primjerka i to je to! sto drugo za rec... reci ciki u trgovinu ocu ovaj upaljeni lenovo l220x a on

ne kuzi u cemu je poanta eto... moje rjesenje problema...