View Single Post
Staro 07.02.2008., 15:13   #235
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
Estugarda, ti izgleda ne kuzis sta gunther zeli reci. Zeli reci to da bi bilo mali milijun otvorenih i neprodanih paketa zato sto kupac ne zeli uzeti ispravan proizvod (bar po standardima koje se pridrzava proizvodjac). Izgleda da zaboravljate na cinjenicu da je monitor i sa jednim mrtvim pixelom ispravan, koliko god se mi ne slagali s time.

ali dozvoli, da ja za te iste novce (u ovom slučaju ne-malih 3 soma kuna za hrvatski džep), kod istog modela monitora, želim dobiti monitor koji nema niti jedan mrtvi pixel...kad smo već kod toga...buraz je na toshibinom lapu imao jedan crveni mrtvi pixel koji nemreš ne primjetit...frend na Lg-u jedan isto tako jako primjetan..kome ne smeta OK...meni smeta....a btw, taj Lenovo se neće prodavati samo u Mikronisu pa tko voli nek izvoli...u njemačkoj vam otvore kaj god hoćete a u americi možete vratit proizvod u nekom duljem roku..bio on savršen ili ne...samo ak vam se sprdne jel iz nekog razloga niste zadovoljni.....j se meni jel to paše nekom preprodavaču ili ne...tak je vani i tak će biti i kod nas...dovest će se i to u red....osim toga, on gleda svoj interes....e pa ja gledam svoj interes..

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 07.02.2008. u 15:43.
gnomisa je offline   Reply With Quote