View Single Post
Staro 07.02.2008., 13:13   #42
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
@Imagine;
tipican primjer splitskog pametnjakovica, koji ionako samo prica-prica-prica...
ne da sam nabasao na dosta vas, nego su nazalost i moji frendovi nabasali...svi smo se slozili sa jednom rjecju..."cemu"?
onak, a cemu da se ja tebi opravdavam...

uglavno da si ti najpametniji, lijecis ego pisanjem dugih postova i govoris nama/meni kako bi za tvoj audio osvrt trebao google da se razumije neki audio review......HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(namjerno ne koristim , da bi bilo dramaticnije...)

napomena: za sve one koji su instrukcije protumacili el. putem...ne dajem el. putem nego mi se na PM javite u vezi dogovora za, hm...kako da to kazem, "prirodnim/normalnim/u 4 oka" putem?

ne kuzim jos jednu stvar. syss, juan i drugi koji se bar malo kuze...kaj je smijesno u wireless ili cak blutut uzemljenju? pa vec su napravili wireless prijenos energije tj. struje/napona, i to jos nas tip...a odavno postoji FM, AM, PM itd...tko kaze da nece postojati neka modulacija uzemljenja?
mozda sve-sposobni imagine nekak uzemlji svoju pamet wireless putem?
i evo ti novog brand hr proizvoda, spremnog za izvoz po maloj cijeni a nama ce naravno mali gad naplatiti najvise(kao recimo kras napolitanke vani i ovdje! no dobro, ipak su jadrove bolje!)

mislim ljudi sori, ono kaj da kazem, nisam znao da ce zbog najobicnijeg uzemljenja nastat ovakva rasprava...

e da, vidis imagine. cak se slazem u vezi ovoga sa tobom:
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Povremeno na forumu čitam tu opsjednutost i osjetljivost na buku kompjutera zbog koje svi rade svašta a ti pretpostavljaš da bi ti pištanje spomenutih zvučnika zaista smetalo jer si inače otišao toliko daleko da ti komp uopče nije u sobi i da noču ištekavaš TV iz zida koliko ti smeta ta osjetljivost na pištanje ni neželjene zvukove...
A iskreno rečeno tako nešto mi nikako ne uspjevam vidjet u nekom smislenom kontekstu s nekim s titinus problemom?
ovaj slucaj trazi festu i puno !
...da zaboravim na tu sramotu...

budi mi pozdravljen imagine, i nemoj se ljutiti i opet pisati sastavke...ja te jednostavno ne volim, kaj ces, pomiri se s tim.

Zadnje izmijenjeno od: gamer. 07.02.2008. u 13:24.
gamer je offline   Reply With Quote