View Single Post
Staro 06.02.2008., 19:32   #522
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
evo malo da i ja pljujem.
prvo nesto manje iritirajuce - cekao sam u hgspotu tri tjedna zamjenu maticne koju imaju na lageru. gamad, sta bi bilo da mi je stvarno bila bitna u zivotu
ono malo gore - posaljem konacno svoju x1950pro na reklamaciju (jedan DVI je lud, slika ima neke crvene tonove itd) 16. proslog mjeseca. msan je inace uvoznik.
karticu su obradili tek nakon 9 dana kada su i rekli da ce biti zamjenjena. danas posalju hd2600xt. naravno ne pada mi na pamet da to uzmem. da sam nju zelio mogao sam si ustediti 500kn u startu i kupiti nju. srecom pa je trgovac pametan pa ju je odmah vratio nazad jer zna kakav sam, meni samo javio sta je bilo
rekao sam mu da im dopise uz nju da primam jedino lovu nazad jer ocito je da ju ne mogu zamjeniti istom ili u krajnjem slucaju hd3850 koja je cijenom u rangu onoga sto sam platio za x1950pro. cak mi vise pase lova jer s tim iznosom mogu uzeti hd3870 kod drugog uvoznika koji nije toliko glup da uvozi samo preskupi asus

msan je nekada bio super sto se tice reklamacija. sada osim sto ocito brljaju sve traje predugo sto nama kojima msan nije bas preko puta nije super. kaze mi lik iz trgovine da su se zasrali uvozom onih kineskih drangulija koje im stalno moraju vracati na reklamacije i da su opcenito s nekad tjedan dana max do rjesavanja reklamacije dogurali do tri-cetri tjedna.
to sve mogu progutati, cak sam na to bio i spreman i nisam davao karticu dok nisam nabavio zamjensku (x600pro, gotovo sve igre trzaju ali moze terati TF2 na low, meni super ). ali da mi u zamjenu daju slabiju i uz to poprilicno jeftiniju karticu s time da razliku zaboravim.....e to ne pusim.
ocito neki jeftini APP.
greg SE je offline   Reply With Quote