zvucnicko pojacalo ili neke slicno
Eto zanimljiva je tema samo se nadam da cu dobiti i nekakve odgovore. naime radi se o tome da one stare zvucnike 160W (da one za 50kn) furam vec 6 god ali ne kao za reprodukciju zvuka, nego su na pojacalo zvucnika spojena dva zvucnika od neke tam stare linije valjda jos iz '80. zvucnici su snage bar kako pise visokotonac 30W a bass 60W (zvucnike nemislim mjenjat jel su odlici i dovoljni za moje potrebe). do sad je ovo "pojacalo" bilo sasvim dobro ali zadnjih par mjeseci pocinje se gubiti tako da se zna dogoditi da nestane zvuka na jednoj strani i sl. uglavnom odradio je svoje.
pitanje je sljedece jeli se vise isplati kupiti opet neke sugave zvucnike za 100 kn pa da se iskoristi njihovo "pojacalo" ili bi bilo bolje da ga solo npravim. no ako je drugo dajte posaljite neke sheme. i da liniju nemam tak da to ne dolazi u obzik kao ni direktno spajanje zvucnika za zvucnu jel je reguliranje glasnoce onda izvedeno preko volume controla kaj mi je koma jel ipak vise volim da sam odredim potenciometrom koliko mi treba
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU
|