View Single Post
Staro 06.02.2008., 16:03   #207
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
cekaj samo malo jedan TN samsung kosta oko 2400kn tj 2500kn ako se ne varam a ovo je 700kn skuplji monitor sa duplo boljom slikom i kvalitetom... mislim da tu nemam sto komentirat jedini koji je 2000kn je LG i to je to gledano u ve-mil-u i neki phillips eto... i sad vi meni recite jel bolje dat 500kn vise za duplo bolje performanse?! mislim da ce se taj lenovo prodavat ko lud! PC-ekspert strani web bug preporuka pa nemogu svi biti toliko potplaceni!!!! eto ako ih vise kaze da valja onda sigurno valja!
reci to gamerima (1920 reza)...doduše ovisi od slučaja do slučaja...ja npr. još dugo ne mislim igrati DX10 igre (ili pak iste u dx10 modu) a testovi su pokazali da su u dx9 i opengl-u razlike svega 3-6 FPS-a između 1680 i 1920 reze (na max. detaljima sa isključenim AA i AF koji ionak ne igraju neku ulogu na 1920).....dakle jedna 8800GT bu sasvim dobro gurala na toj rezi a btw, ja još nisam niti jednu igru odigrao bez redukcije detalja (nisam nikad kupovao najjače kartice)...mlađi gameri su možda malo više "razmaženi" glede detalja...

btw, evo kratki prilog o monitoru iz emisije Novi Milenij:

http://www.youtube.com/watch?v=q-_9Ke2wBqg

ja nestrpljivo čekam recenziju prvih vlasnika....koliko će biti igrivo na toj rezi sa jednom od jačih kartica...
gnomisa je offline   Reply With Quote