Citiraj:
Autor jurbAs
cekaj samo malo jedan TN samsung kosta oko 2400kn tj 2500kn ako se ne varam a ovo je 700kn skuplji monitor sa duplo boljom slikom i kvalitetom... mislim da tu nemam sto komentirat jedini koji je 2000kn je LG i to je to gledano u ve-mil-u i neki phillips eto... i sad vi meni recite jel bolje dat 500kn vise za duplo bolje performanse?! mislim da ce se taj lenovo prodavat ko lud! PC-ekspert strani web bug preporuka pa nemogu svi biti toliko potplaceni!!!! eto ako ih vise kaze da valja onda sigurno valja! 
|
reci to gamerima (1920 reza)...doduše ovisi od slučaja do slučaja...ja npr. još dugo ne mislim igrati DX10 igre (ili pak iste u dx10 modu) a testovi su pokazali da su u dx9 i opengl-u razlike svega 3-6 FPS-a između 1680 i 1920 reze (na max. detaljima sa isključenim AA i AF koji ionak ne igraju neku ulogu na 1920).....dakle jedna 8800GT bu sasvim dobro gurala na toj rezi a btw, ja još nisam niti jednu igru odigrao bez redukcije detalja (nisam nikad kupovao najjače kartice)...mlađi gameri su možda malo više "razmaženi" glede detalja...
btw, evo kratki prilog o monitoru iz emisije Novi Milenij:
http://www.youtube.com/watch?v=q-_9Ke2wBqg
ja nestrpljivo čekam recenziju prvih vlasnika....koliko će biti igrivo na toj rezi sa jednom od jačih kartica...