Znam to je tako često sa velikim proizvođačima (soft i hard jednako) jednostavno veličina kompanije itd to napravi jbga, ljeva ruka nezna što trenutno radi desna i tako to...
Ja sam imao gadnih pizdarija s Vistom dok nisam skužio kako ju trebam srediti da radi kako treba (driveri) i da neke stvari koje se instaliraju i rade na XPu bez problema (npr neki od virtual CD softwarea) Visti jako smetaju (iako obavljaju funkciju i rade "normalno" barem ovoj x64 koju ja imam) jer postane jako "labava" od njih i BSODa se dosta...
Zato sam posebno pazio kad sam ovu koju sad imam slagao, da prije svako "škakljivog" dodatka obavezno napravim system restore point (imam i relativno aktualni Acronis Image cjele c: particije naravno, iako mi nije do sad trebao - na sreću) i kad su sredili (konačno više) audio drivere sad radi kako treba - za sad...

Naravno ja imam cjeli windows update set patcheva instaliran, jedino nisam instalirao onaj poker i dream scene (netreba mi) i lokalizaciju nisam instalirao...
Jedino me smeta kaj ima 10 max halfopen i na x64 izgleda da hack za povećanje ne radi jbga...