View Single Post
Staro 06.02.2008., 10:22   #8
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ako čovjek pita za rang cjene fortrona PNF onda mu nema smisla preporučivati Corsaira VX 450 jer on je ipak duplo skuplji od PNFa i to 400W ono što dobiješ s njim naspram fortrona je - stock tišina (neki se ne slažu - izgleda da ovisi o primjerku tj sreći ali u biti ADDA vent koji bi trebao biti unutra je solidan ali je dual ball bearing pa je podložan traktoriranju ako "loše ispadne" i pošeljno je imati gumeni ovjes za napajanje u svakom slučaju, naravno to je sa svim napajanjima preporučljivo), nešto veća snaga i puno sleevanih konektora (kablovi obučeni u ljepu i čvrstu crnu mrežicu) koji uključuju ne samo 6 SATA i PCI-e kojeg fortron nema nego i brdo molexa i 8 pin EPS (iako psu nema EPS certifikat ljudi su ga testirali na opakim životnjama što je stoički podnio) i naravno 5g garancije koje ima corsair doduše to je relativno...

Uglavnom nekome puno nekome malo, ja bi svakako da sad kupujem opet uzeo Corsaira, prezadovoljan sam s njim ali ja si to mogu i priuštiti, ko mora svaku kunu pazit kad kupuje IMHO bolje mu je uzeti fortrona jer on i sa setom splittera i adaptera koje treba kupit neće koštati preko 300kn (400w) odnosno 250kn (350w) jer to su jeftine stvari, mogu se za silu i napravit naravno...