View Single Post
Staro 05.02.2008., 23:13   #699
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Optima me skroz razocarala. Susjed je htio preci skroz na optimu jer vec ima telefon preko njih. Nakon sta sam mu na webu provjerio dal ima dostupnost za OptiDSL nazvao sam sluzbu za korisnike i oni su tamo potvrdili da ima mogucnost za OptiDSL (a isto to su meni rekli prosle godine). Trebao je dobiti OptiDSL negdje sredinom prvog mjeseca, medjutim tu nastaju komplikacije. Prvo je Optima krivila T-Com da oni nedaju da se predje, da odugovlace sa odspajanjem i kao da ima neplacenih racuna. T-Com je imao drugu pricu, da oni nisu dobili nikakav zahtjev od Optime i da Optima vjerojatno nema mogucnosti da prikopca OptiDSL. Nakon natezanja, danas su mu javili da nema tehnickih mogucnosti da uvedu OptiDSL radi toga jer je udaljeni korisnik. Pitam se kako onda je prije imao ADSL kod T-Coma, a ja vrata do njega imam kod Metroneta...
Na kraju su mu u Optimi rekli da se on mora vratiti na T-Com! Pa mogli su odmah covjeku reci da ne mogu prikljuciti ADSL na njegovoj lokaciji... ovako je vise od mjesec dana bez inetrneta...