Tema: Zdrava Hrana
View Single Post
Staro 05.02.2008., 21:13   #118
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ako se pojačano znojić treba nadoknaditi sol to je bez daljnjega ali gubitak vode je ipak veći nego gubitak soli, a imaj na umu i da u jednoj šniti vulgaris kruha imaš tolko soli da nadoknadiš s njom pola litre iznojene tekućine...

Ne ne zezam se...

Zato je caka da se tlakašima preporuča da smanje sol ali rjetko ko se sjeti reći im da smanje kruh, mislim ne da se prrosječan tlakaš baš drži toga što mu se govori...

@Router
Inače propo fizičke aktivnosti - da si jeo gravče na tavče i mesinu i odguslao 1200km u teretani mislim da bi polučio vrlo slične rezultate...

Zapravo siguran sam, a inače prehrana sa puno ugljikohidrata i nije baš "way to go" za mršavljenje kad smo već kod toga iako je masno još gore...
Mislim da ne bi , sigurno bi imao pad tezine takodjer , ali ovak je bitno da ode ono lose , odnosno ono kaj je fakat visak prije sam probavao i jedno i drugo ali samo , i rezultati su bili dosta razocaravajuci , sad sam radio po programu od frenda koji recimo da se bavi takvim stvarima , i rezultati su bili i jos zapravo jesu vrlo impresivni , cak ima i dokaz u slikama ( jer je mislio iskoristiti me za neki strucni rad ali ja ne dam ) .
Router je offline   Reply With Quote