Citiraj:
Autor Zlik
Ako ti kartica ima kontrolni broj iza, onda je to to. Ako nema, moraš po novu, niš te ne košta, al im naglasi da ti trebaa za kupovanje izvan Hrvatske.
|
ima kontrolni broj i rekli su da se moze s tim van hrvatske i jucer sam strpo 100eura na karticu...i sinoc sam iso to probat kupit prek tog digital downloada...i naravno nebi bilo to kad nebi bilo problema, uglavnom
prvi problemcic mi se desio kad sam svoj podatke ispunjavao i onda nisam mogao napisat tocnu adresu jer sadrzi Š u nazivu i nije me htjelo pustit dalje dok nisam Š promijenio u S jel to neki problem?
i onda na kraju mi je izbacilo error, da se nemoze naplatiti i izbacilo link...uglavnom na tom linku su pisali moguci problemi, samo bi se 2 mogla mene ticat, jedan je vezan za adresu da kao ne odgovara, makar mislim da je to manje bitno jer njima je tak i tak najvaznije dobit novce...a drugi je vezan za valutu, naime na svoju karticu sam stavio eure, a tamo mi je izbacilo tablicu sa drzavama koje mugu placati eurima i naravno hrvatska nije medu njima i na dnu te tabilice pise da sve ostale drzave koje nisu navedene u tablici moraju placati dolarima...dal sad moram promijenit valutu u dolare?? u banci su mi rekli da se to automatski promijeni...al ocito to nije slucaj kod mene, pa kaj sad da radim?
e da i jel moguce da ako sam popodne uplatio da mozda nisu 'sjeli' ti novci do navecer?