Citiraj:
Autor majk
Hoce li netko biti toliko dobar da napise mali rev
Ima nekoliko stvari koje su interesantne, a ne mogu se vidjeti bez direktnog ispitivanja na licu mjesta:
- hr tipkovnica i raspored tipaka
- da li radi vanjski usb hard od 2.5" ako trosi standardno 500mA
- koliko je ekran u odnosu na neki 15" laptop (slika)
- kakva je slika vani na dnevnoj svjetlosti
- kako radi vanjski ekren preko VGA-a, podrzane reze
- opcije u BIOS-u i bootanje sa USB uredjaja
- da li je CPU zalemljen na plocu
|
kad sam vec tu...
ima hr tipkovnicu, ali u linuxu nije podesen hr layout, tako da moras malo kopati u terminalu da bi to sredio, raspored tipaka je isti kao na logitech-u (sad sam gledao u svoju s510, isto je) samo sto je 'ž' gore iznad entera (jer je enter odrezan)
probao sam vanjski hard od 2,5, i radi, samo sto sam ja svoj morao spojiti s 2 kabla, ali ljudi mi govore da je to do moje ladice, premda mi na mom aceru radi s jednim kablom (na nekim desktop kompovima isto trebam 2 kabla, tako da mislim da je stvarno do ladice)
evo ti slika, u sobi, s otvorenim prozorom, kraj acera 15,4
ekran nije glossy, tako da se dost dobro vidi vani, rezalucije ti idu do 1600x1200 s tim da ti na linuxu idu do 1024x768 (ak se ne varam, al znam da nije 1600)
opcije u biosu su ti crap... nema skoro nista, u biti nema nista. imas opciju za enable disable onboard uredjaja, i opciju za pocetak instalacije OS-s (sto god im to znacilo), kad ga butas stisnes esc i dodjes u but meni, i mozes ga butat s usb uredjaja, ili s njegovog diska, i to je sve od opcija
koliko sam ja uspio vidjeti u ovih tjedan dva, koliko skupljam informacija od njemu sve je zalemljeno za plocu, osim wifi adaptera
happy?