Citiraj:
Autor dedal
|
gamespot nema pojima o PC verziji, nadam se da će doći
Citiraj:
Autor Smartguy
Ne znam kako ljudi gledaju na gothic 3 ali meni je to šit, točnije nisam ga se ni trudio igrat. Prvi dojam kad sam uša i uigru i odigra je bio :smajlićjelbiovotrebalobitdobroilisenekozahebava: 
Inače u meni najdražem žanru još uvijek vodi uvjerljivo diablo 2 i titan quest je nešto šta se svakako može odigrat. Netko je spominjao engine igre.... čudna biljka jer ja na 8800gtx sam ima trenutaka kad onako voli zapet.
|
meni je jako dobar, makar mi radi na medium i to da povremeno šteka
tako moj frend misli za oblivion, probao ga je igrati i igrao ga je cijelih pola sata i odmah ga obrisao s diska
sve je to stvar ukusa
uz diablo 2 i Titan quest si mogao probati i Sacred (stvarno ogromna igra, igram već 30+ sati i otkrio sam 20% mape), jedina loša strana je da ti treba barem 10 levela da napraviš nešto od lika s kojim igraš
Citiraj:
Autor HAL
Witcher - RPG & Arkada??? wtf
Diablo - pravi RPG, jesi ti sinko uopće normalan???
|
sve su to RPG igre, istina je da je Dungeons and Dragons board game prvi pravi RPG, a svi PC RPG naslovi su samo nasljednici njega, neki i vrlo dostojni (npr Diablo 2)
danas se za RPG proglasi svaka igra u kojoj se lik s kojim se igra može razvijati tj poboljšavati tako da praktički više nema čistog RPG naslova jer danas bez grafičkih efekata, super grafike, vrhunske igrivosti i nevjerojatne priče igra praktički nebi bila igra jer je gotovo nitko nebi igrao
Citiraj:
Autor Fug33
nah
preveliki je rizik napraviti MMORPG koji ce biti uspjesan
ima ih 3 na trzistu koji vode kolo: WOW, guild wars, EVE (vidit cemo sta ce bit sa lord of the rings..)
svi ostali osli u zaborav
jednostavno prevelika je to investicija za izdavace, uloziti tolike pare u servere i njihovo odrzavanje za nesto sto moze propasti zbog loseg prijema igraca
|
istina, LORD će vjerojatno uspjeti ako bude barem pristojne kvalitete zbog velike popularnosti, a ostalima će biti vrlo teško