View Single Post
Staro 05.02.2008., 11:46   #33
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor dedal Pregled postova
Znam ali za 2007 sam napisao za Witchera,po meni najbolji rpg iz 2007 je MASS EFFECT za xbox a navodno ce ga izdati i za PC http://www.gamersquad.com/category/R...to-PC-in-2007/

gamespot nema pojima o PC verziji, nadam se da će doći

Citiraj:
Autor Smartguy Pregled postova
Ne znam kako ljudi gledaju na gothic 3 ali meni je to šit, točnije nisam ga se ni trudio igrat. Prvi dojam kad sam uša i uigru i odigra je bio :smajlićjelbiovotrebalobitdobroilisenekozahebava:
Inače u meni najdražem žanru još uvijek vodi uvjerljivo diablo 2 i titan quest je nešto šta se svakako može odigrat. Netko je spominjao engine igre.... čudna biljka jer ja na 8800gtx sam ima trenutaka kad onako voli zapet.
meni je jako dobar, makar mi radi na medium i to da povremeno šteka
tako moj frend misli za oblivion, probao ga je igrati i igrao ga je cijelih pola sata i odmah ga obrisao s diska
sve je to stvar ukusa

uz diablo 2 i Titan quest si mogao probati i Sacred (stvarno ogromna igra, igram već 30+ sati i otkrio sam 20% mape), jedina loša strana je da ti treba barem 10 levela da napraviš nešto od lika s kojim igraš

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Witcher - RPG & Arkada??? wtf
Diablo - pravi RPG, jesi ti sinko uopće normalan???

sve su to RPG igre, istina je da je Dungeons and Dragons board game prvi pravi RPG, a svi PC RPG naslovi su samo nasljednici njega, neki i vrlo dostojni (npr Diablo 2)

danas se za RPG proglasi svaka igra u kojoj se lik s kojim se igra može razvijati tj poboljšavati tako da praktički više nema čistog RPG naslova jer danas bez grafičkih efekata, super grafike, vrhunske igrivosti i nevjerojatne priče igra praktički nebi bila igra jer je gotovo nitko nebi igrao

Citiraj:
Autor Fug33 Pregled postova
nah
preveliki je rizik napraviti MMORPG koji ce biti uspjesan

ima ih 3 na trzistu koji vode kolo: WOW, guild wars, EVE (vidit cemo sta ce bit sa lord of the rings..)

svi ostali osli u zaborav

jednostavno prevelika je to investicija za izdavace, uloziti tolike pare u servere i njihovo odrzavanje za nesto sto moze propasti zbog loseg prijema igraca

istina, LORD će vjerojatno uspjeti ako bude barem pristojne kvalitete zbog velike popularnosti, a ostalima će biti vrlo teško