Citiraj:
Autor alimilano
premalen je za ozbiljniji surf
da su bar ugurali 9 ili 10 ekran unutra
|
Cijena bi bila veća, potrošnja bi bila veća, sama mobilnost bi bila manja

FF sa FullerScreen ext je riješenje skučenosti ekrana dok se surfa.
Citiraj:
Autor mymoon
i meni je ekran premali, mozda da je rezolucija veća, pa cak i uz istu velicinu...
ne znam, trebao bih ga koristiti par dana da bi bolje ocijenio igracku...
|
800*480 definitivno odgovara ovom ekranu. Uz veću rezoluciju bi sve bilo presitno, oči bi se naprezale.
Citiraj:
Autor DANCI
Šteta šta ima samo 4GB SSD, da bar je verzija od 8GB po toj cijeni koja se prodaje od 4GB, jer sama instalacija XP zauzima dosta mjesta pa ne ostaje puno za podatke koje bi strpo 
Inače kod mene bi išo 1GB RAM-a, XP, OFFICE 2007, NOD32, i ostatak što ide vezano uz net tipa Opera, i chat alati 
|
Prvo i osnovno - nLite je tvoj prijatelj

Win XP Pro (SP2) @ nLite - image je smanjen na 230MB. Može se spustit i do svega 130MB, no to je po meni već pretjerivanje.
Kod mene je situacija sljedeća:
Win + driveri + office/irfan/pdf + vlc/k-lite + im (pidgin je simpatičan) - sveukupno nekih 2GB, ostaje preko 1.5GB slobodno.
Upikneš si SD karticu od recimo 4GB i svi problemi riješeni.
Jedini je problem što se kod nas baš i nemože nać neka brža kartica, sve su poprilično spore (naspram onoga što se može nabavi vani)
Citiraj:
Autor gog
Fora je stvarčica, poigrao se malo neki dan, ali kiba me uništila. Se da naviknuti na to čudo od tipkovnice nakon malo dužeg korištenja?
|
Prilično sam se naviknuo već nakon par sati intenzivnog korištenja (a nemam male ruke/prste). Par dana i rijetko kad se pritisne kriva tipka