Citiraj:
Autor gamer
@ imagine; od svih clanova s kojima sam imao nesto prilike komentirati, ti si najiritantniji na forumu. reci nesto pametno, smisleno ili se nemoj javljati. mozda si stricekov alter ego? imas isti nebeski pristup prema svim clanovima pce foruma.
|
oj gejmeru
,vidi gore
da to sam Ja,Imagine
gledam te s oblaka
Vidim da još nisi prebolio ono moje nerazumjevanje tvoje mastermajnd ideje o ekstremnoj modifikaciji z 5500 od kojih nebi ostalo ništa

A za iritanciju ti neznam što reči osim da ako tako na tebe djelujem provaj čitat moje postove nakon po sata od progutanog praksitena ?

Šta se nebeskog pristupa tiče ,iako u prijašnjem postu nije bilo nikakvog posebnog smajliča stvarno bi mi bilo teško povjerovat da su
wisemann ili
Juan to shvatili ikako osim kao malo zafrkancije ...a pogotovo kao da im se neko obrača s nebesa. Ako jesu nek se slobodno izjasne i meni dovoljno da se povučem s foruma na neko vrijeme...
Citiraj:
Autor gamer
pa to u mojem svijetu i je jedna te ista stvar. to kaj se ne spaja isto ne znaci da nije isto. a ima rulje koja kuzi...moj peh kaj nikad ne nabasam na takvu. 
|
i onda komentiraš tuđu inteligenciju

Šta se mene tiče nisi ti baš bistar kad to očekuješ na ovom mjestu a očito očekuješ jer čovjek ne može promašit tvoje ambicije el. obrazovanja ostalih ,ali umjesto da komentiram to tvoje internetsko vježbanje davanja el. instrukcija ,čim vidim nešto o elektronici -preskačem sve skupa jer me ne zanima.
vjerujem da bi tebe ili nekog drugog neki moj specifičniji audio osvrt za čije razumjevanje bi trebao okolo guglat isto zanimalo kao što bi mene zanimalo kako overklokom grafičke izvuč koji frejm više za moje potrebe čitanja napisanog na forumu. Jer je ovo ipak audio podforum na forumu o kompovima i što ja sad koji vrag moram nešto znat ... kako je ono gore bilo...šta je naprimjer kratica za LM ili čitat sheme DIY uradaka ili da bi skužio odnos što želiš reči...ako se mene pita s tim na ovom mjestu izgledaš malo onako uzvišen na račun svih onih koji to ne znaju

Audiofilski gledano ,ovde uvjek ima napisanih stvari / gluposti na račun kojih se može ič nešto nekom objašnjavat na račun čega netko može shvatit da mu se netko obrača s visoka. No mislim da mene nečeš vidjet da to radim baš zbog tog efekta. Al ipak ti uspjevam ispast 'nebeski'. Možda bi to trebao shvatit ko kompliment kad to postignem s kojim usputnim komentarom.
Od mene želiš pametno/smisleno ili da se nejavljam ...I što sad,da idem kopat i komentirat svaki tvoj post kad vidim nešto audiofilski glupo i dam ti to zadovoljstvo i potvrdim napisano ? Uh ***ote zahebane sredine i situacije...Nema smisla pisat opširne komentare jer bi isapao kreten krivo a nema smisla pisat ni kratke komentare jer opet ispadnem kreten....Nema druge nego ništa ne pisat ....
Ionako se trebam usredotočit na sređivanje novog kompa i ako zapne na pitanja/moguče traženje pomoči od ostalih članova foruma kao što je običaj rada svih onih s uzvišenih na nebesima
Citiraj:
Autor gamer
u got small IQ?
ne kazem da je tip sad los ili nest, nek ima neke komentare koje uvijek podhebavaju druge. mislim, lako je bit pametan i iznad svih kad si iza monitora.
|
...nisi li i ti u toj istoj situaciji - iza monitora? pa zar sam ti ja onda kriv što s toliko napisanog ne ispadaš toliko pametan ko ja s malo ?
A prije nego Costa posegne za gumicom...da se ja osvrnem na našto približno topično...
@SRV
Pošto je gamer več napisao da su moji komentari podhebavanje ne vidim načina da sljedeče sročim da tako ne ispadne osim da ti kažem da mi to nije namjera.

Povremeno na forumu čitam tu opsjednutost i osjetljivost na buku kompjutera zbog koje svi rade svašta a ti pretpostavljaš da bi ti pištanje spomenutih zvučnika zaista smetalo jer si inače otišao toliko daleko da ti komp uopče nije u sobi i da noču ištekavaš TV iz zida koliko ti smeta ta osjetljivost na pištanje ni neželjene zvukove...
A iskreno rečeno tako nešto mi nikako ne uspjevam vidjet u nekom smislenom kontekstu s nekim s
titinus problemom?