View Single Post
Staro 05.02.2008., 02:36   #7
wex[hr]
Premium
Moj komp

wex[hr]'s Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor JVC HX-Z10 Pregled postova
ponasa se lose
napravio sam ovako,nisam obraco paznju na ostale fajle koje je vjerojatno isto trebalo kopirat...i onda je doslo do ovog...pokaze onu winXP sliku i nece uc u windowse i izbaci lsaas il kak se vec tocno pise error i onda kad se ok stisne ide restart to je to, kad sam htio natrag u recovery console, izbacilo mi je da moram sifru upisat...a sifru nisam imao prije, sad je valjda neka nastala....uglavnom probo sam samo Enter stisnut al nisam nis postigo s tim...i sta sad...tek sad vidi i mislim da sam mozda samo trebo system zamijenit sa novim iz repaira.
da, trebao si my way, jer s kopiranjem SAM datoteke napravio si to da se ne možeš logirati...

Citiraj:
Autor JVC HX-Z10 Pregled postova
evo rjeseno, raskopo sam drugi komp, stavio ovaj hard ko slave, pokrenuo, promijenio ime sa configold natrag na config, prekopiro iz repaira system i to je to....nije neko elegantno rjesenje, al je elegantnije od formatiranja
hvala na pomoci!
da, dobro si se dosjetio... trebao si prije reći da imaš još jedne windowse...

ovo->http://support.microsoft.com/kb/307654 sam napravio još davnih dana jer sam lijen ubacivati CD kada zatreba (nije već dugo)
wex[hr] je offline   Reply With Quote