22.03.2004., 20:06
|
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
ali jednu stvar znam sve paste nisu ISTE ne samo zbog razloga koje rak naveo već i radi temperature što je za njih najbitnije,po review-ima koje sam ja čitao razlike između no name pasti i recimo AS3 su bile nekih 3-5°C što po meni nije za baciti.
i ako neko misli osporavati internet review-e dovoljno je reći da paste nisu bile testirane na kompovime već na posebno dizajniranom "stroju" od strane tima stručnjaka i gledano je SVE...trajnost,lakoća stavljanja,lakoća skidanja,viskoznost te rad na temperaturama od 20 do 90°C. Što su po meni jači argumenti od testiranja na različitim procesorima,čisti dokaz je recimo moj frend koji ima Celerona 700Mhz koji mu je nastavio raditi nakon što mu je krepao cooler....a da se to dogodilo na Athlonu....
|
Ok. Rad na temperaturama 20 do 90 stC, prihvacam da se AS3 i 5 i keramika bolje ponasaju na 90 stC od obicne paste. Sto mislis kolika je razlika na temperaturama recimo 30 do 55 stC kakve su recimo kod kucnih korisnika? Daleko manje, i dalje se usudim reci marketinski trikovi.
Slazes li se da sve paste ovoga svijeta nebi mogle pomoci palominu kad mu ode ventilator na HSFu? Ne razumjen sto je ta tvrdnja trebala reci (ova usporedba c700 i athlon) ?
|
|
|