Citiraj:
Autor Juan
Drago mi je da si zadovoljan, i još mi je draže da ne čuješ to pištanje, jer je tiho i svi primjerci pište. Dakle, ili ne čuješ, ili još nisi primjetio.
Noću, kad nema dnevne buke, upali zvučnike i prisloni uho visokotoncu na lijevom satelitu, bez ikakve glazbe u pozadini, dakako. Primjetiti ćeš da ne ovisi o tome koliko je pojačano nego samo tiho zuji na gornjoj granici čujnosti.
http://forums.creative.com/creativel...essage.id=9376
Diljem svijeta se svi žale na to pištanje, i nakon 3-4 zamjene uvijek bi to čuli, dok creative podrška tvrdi da su svima zvučne kartice defektne. Vjerovati njima ili stotinama korisnika koji su isprobali po nekoliko komada.
Ali na stranu s tim: ipak su to računalni zvučnici kojima se to može oprostiti, pogotovo kad se usporede s drugima u toj klasi.
|
hm...da probate nekak neprimjetno otvoriti zvucnik(da ne zgubite garu) di je pojacalo i pogledati kak su sredili uzemljenje? takvi slicni zvukovi se nekad znaju dogadati kod DIY projekata kad se masa spoji u krug a ne u zvijezdu. mozda su to malcice zahebali...tko zna...
meni je malo previse dati 600kn za tak nekaj.
za 200kn vise se dobije 5.1 genius wood.
al ono, svakom svoje...uzivajte!
ja sam sebi na z5500 puknul Rogers RC350.
trenutno sam preporoden sa njima, mjuza se opet slusa sa gustom.
ti ce biti za koji mjesec(vise mjeseci) za HT, sam jos da nabavim reciver, prednje zvucnike i subu.