View Single Post
Staro 03.02.2008., 17:23   #1
JoskoG
Registered User

Datum registracije: Oct 2007
ZyXEL u router modu ne otvara stranice

Router koji iman je ZyXEL P 660 HW-D3.

Kad su mi ga donili sve je radilo dobro – u router modu na oba računala.
Prije dva dana želio sam ga podesiti da se mogu manualno spojiti ono conect/disconect i onda dolazi do problema koji još nisan riješija.
Naravno, tada nisan uspija napravit manualnu konekciju u postavkama i ubrzo odustajem i vraćam ga na postavke koje su bile.
Na prvi pogled sve ok, međutim sad neće da mi otvara stranice ni na jednom računalu. Onda pokušajem sa resetiranjem modema, računala, mijenjam browsere (mozzila, internet explorer, opera), uključujem svu moguću zaštitu na računalu koju iman na skeniranje i ništa.
Zovem službu za korisnike – sa agentom sam pričao dobrih uru ipo, ne znam šta sve nismo pokušali i ništa. On mi kaže da tamo njima pokazuje da sam spojem i da je sve ok i da mi on ne može prijavit kvar – savjetuje mi da reinstaliram browsere, ali i meni i njemu je jasno da nije problem u tome.
«Ohrabren» neuspjehom opet ja počnen petljati po postavkama modema budući da ne može bit gore nego šta je.
Nekako ga uspijen podesit da radi u bridging modu – samo s jednim računalom mogu na net, s drugim uopće ne mogu, konekcija je manualna. Pomislin da mi se napokon posrićilo, vraćam ga u router mode, ali opet isti problem – neće da otvara stranice.
Trenutno je bridge modu i radi.

Više mi ništa nije jasno, niti iman ideju u čemu bi problem mogao biti. Bilo kako bilo, želio bi ga podesiti da opet normalno radi u router modu i triban pomoć...

JoskoG je offline   Reply With Quote